Motorsport

Nellie ny kartläsare åt Jonas Kruse

Motorsport Nellie Karlsson, Skillingaryds MK, tar klivet in hos tv-kända Jonas Kruse när Rally-SM drar igång 2022.

Nellie Karlsson och Jonas Kruse. Foto; Team Nybe

Team Nybe är välkänt i rallysammanhang. I dag offentliggör stallet nyheten att Nellie Karlsson, Skillingaryds MK, blir ny kartläsare åt kända Jonas Kruse. Nedan är hämtat från pressmeddelandet som publicerades i dag: 

Största förändringen i teamet sker i Kruses del av garaget. Det är inte bara ny bil utan också ny co-driver – Nellie Karlsson. Jonas har kört fyrhjulsdrivet tidigare i karriären (WRC Focus) men nu är det R5 som gäller. 

Det är en dröm som går i uppfyllelse att få köra en så häftig bil! Bilen känns lättkörd på de inledande korta testerna vi hunnit med, men det behövs tid att hitta rätt i inställningarna. Åkesson har ju kört grymt fort i den så bäst är väl att behålla hans inställningar! Att få chansen att köra denna bil är helt magiskt, man får hålla sig i ratten för att inte ramla ur bilen, berättar Jonas Kruse. 

Det ska bli riktigt kul att åka ihop med Nellie som har imponerat på mig, så passionerad, målinriktad och seriös med sitt kartläsarjobb. Vi kommer skynda långsamt och jobba oss in i den, för oss båda, nya superfräna bilen!

Teamet är otroligt taggade på att dra igång SM-säsongen i Boden om drygt tre veckor. 

Taggar

Dela


1 reaktion på Nellie ny kartläsare åt Jonas Kruse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *