Skytte

Michaela tog SM-brons

Skytte I helgen har det varit SM/JSM i sportskytte i Rottne och för Michaela Arvidsson blev det ett brons i en ny gren..

SM-brons till Michaela Arvidsson och hennes klubbkompis Karl Olsson.  [1/3]

Linnéa Svensson, till vänster, har inte marginalerna med sig.  [2/3]

Annika Arvidsson noterade personbästa  [3/3]

Grenen Mixed Team såg sitt ljus på denna tävling i Sverige. Denna gren har funnits ett par år nu på internationellt basis och ingår numera i OS grenarna. En kvinna och en man bildar ett par oavsett vilken klubb de tillhör. Michaela Arvidsson är medlem i Skillingaryds Skyttegille men tävlar för Eskilstuna. Hon deltog här tillsammans med Karl Olsson, bördig från Kalmar men tävlar numera även han för Eskilstuna. De tog tillsammans ett historiskt brons.

Linnéa Svensson deltog i damjunior 40 skott. Hon kom totalt på plats nio som tyvärr var precis utanför final, åtta går till final. Juniorerna är dessutom indelade i tre olika klasser beroende på ålder (DJA, DJB, DJC). Linnéa kom på plats sju i damjunior klass DJA som är den äldsta klassen.

Damklassen 40 skott

Michaela Arvidsson kom på plats elva  och Annika Arvidsson som gjorde sitt första Sportskytte-SM kom på plats 31 med ett personbästa på denna tävling.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *