Skytte

Nytt svenskt rekord – i Frankrike

Skytte I helgen var Michaela Arvidsson i Fleury-Les-Aubrais i Frankrike och tävlade i sportskytte.

Michaela Arvidsson vid tävlingarna i Frankrike

Det var en tvådagarstävling där Michaela från Skillingaryds Skyttegille noterade mycket bra resultat båda dagarna. Hon placerade sig på tredje och första plats i grundomgångarna med fina resultat.

I de efterföljande finalerna kom hon på plats fyra samt på andra plats. Det var denna andraplats som gav Michaela ett nytt svenskt finalrekord på 249,6 poäng. Michaela har tidigare haft det svenska finalrekordet för damskyttar under perioden 2014–-2016 då hon blev av med rekordet, men har nu alltså återtagit det. Michaela erhåller även det svenska rekordet för damer i grundomgången sedan tidigare, vilket hon också slagit fem gånger.

Förra helgen var hon med på GP- och testtävlingar i Kristianstad där hon också hade en mycket hög nivå på sin skjutning, bland annat en av skjutningarna, 418,2 var hennes andra bästa i tävlingssammanhang och bara 0,4 poäng från hennes egna svenska rekord.

På GP i Kristianstad var även Linnéa Svensson med. Linnéa från Skillingaryds Skyttegille kom på plats nio i GP och plats fem och sex i testtävlingen.

Linnea Svensson var också framgångsrik.

Taggar

Dela