Blåljus

22 alltför berusade

Blåljus 22 berusade frihetsberövades i natt men i övrigt relativt lugnt.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 85 ärenden mellan klockan 22.00–07.00. Ingen har gripits. 22 personer har frihetsberövats tillfälligt på grund av berusning av alkohol eller narkotika, eller för att de har varit stökiga samt ett par ärenden om rattfylleri.

22.34 Det kom larm om en trafikolycka på E4 vid Ljungarum, Jönköping. En bilist hade kört in i ett räcke i södergående riktning. En kvinna i 20-årsåldern som körde bilen fördes till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart för polisens presstjänst. Tre passagerare klarade sig utan skador. Polisen misstänker inget brott. Bilen fick bärgas därifrån.

00.14 Polis larmades till en adress i Nässjö med anledning av att flera personer bråkade. De var både inne i huset och utanför. Polis och ambulans kom dit.
En mani 20-årsåldern med skallskador fördes till sjukhus med ambulans. Han ska ha blivit misshandlad med ett tillhygge.
Polisen har inlett en förundersökning om grov misshandel och har försökt få klarhet i vad som har hänt. Ingen är gripen i nuläget.

– Inga grövre brott eller större händelser än ovan nämnda finns att rapportera från natten, noterar Björn Öberg som är presstalesman vid polisen

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *