Blåljus

Bedrägeriförsök och mer

Blåljus Polisen noterar från natten om att en 80-årig kvinna i Eksjö utsatts för bedrägeriförsök samt om ett par andra händelser i Jönköping och Aneby

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22.00–06.00 me bland andra följande händelser.

23.18 Polisen fick samtal av en kvinna i Eksjö som hade blivit utsatt för ett bedrägeriförsök. Kvinnan, som är i 80-årsåldern, hade blivit uppringd av en person som bad henne att föra över pengar via sin mobil. Kvinnan blev aldrig av med några pengar. E anmälan om försök till bedrägeri upprättades.

00.07 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till E4, Jönköping, med anledning av en trafikolycka. En lätt lastbil och en personbil hade kolliderat. Ingen person skadades i samband med händelsen. Parterna skulle lösa situationen med sina försäkringsbolag. Polisen skrev ingen anmälan i ärendet.

01.46 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Gröna vägen, Aneby, med anledning av en brand. Bostadsbranden hade startat i en ljuslykta. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättades.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *