Blåljus

Berusad kvinna körde bil

Blåljus Polisen rapporterar från natten med händelser i Gränna och Jönköping

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22.00–06.00. De händelser som sticker ut redovisas nedan:

00.41 Polisen fick samtal om att en kvinna, som satt i förarsätet i en parkerad bil, visade tecken på berusning. Detta inträffade i Gränna. Föraren ska sedan ha kört från platsen och polisen kunde lokalisera bilen. Föraren, en kvinna i 35-årsåldern, misstänks för drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk. Körkortet omhändertogs av polis.

01.42 Polisen fick samtal om en bil som enligt initiala uppgifter skulle stå trafikfarligt på riksväg 40, Jönköping. I samband med detta skulle en person ha lämnat fordonet och gått längs vägen. Polis åkte till platsen. En man, som är i 30-årsåldern, misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt brott mot knivlagen.

– Polispatrullerna har också hanterat bland annat berusade personer och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom, noterar presstalesman Dennis Johansson Strömberg.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *