Blåljus

Berusning, bråk och trafikolycka under natten

Blåljus Polisen sammanfattar nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits (se nedan). Fem personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00:29 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till länsväg 654 vid Bondstorp, Vaggeryd, med anledning av en trafikolycka. En bilist hade väjt för vilt och därefter kört av vägen och in i ett träd. Föraren, en man i 20-årsåldern, behövde inte följa med ambulans till sjukhus. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan. 

01:13 Polis larmades till en adress i Nässjö med anledning av bråk. När polis anlänt greps en man i 50-årsåldern. Han är misstänkt för misshandel i relation. Mannen fördes till polisstationen där han kommer att förhöras om sin inställning till händelsen och därefter kommer en åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen och om den misstänkte ska anhållas. Målsägande, en kvinna i 50-årsåldern, ska inte ha behövt ambulansvård för sina skador. 

06:22 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till en matbutik i Eksjö med anledning av en brand i en närliggande container. När polis anlänt visade det sig att det brunnit lite i några tidningar. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns ingen misstänkt. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, viltolyckor, fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *