Blåljus

Bilfest med flera hundra

Blåljus Polisen rapporterar om en rad händelser i framför allt Jönköping.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 100-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre personer har gripits misstänkt för brott. Tre personer har omhändertagits på grund av berusning och åtta personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

22.17 Polis larmades med anledning av ett bråk i en bostad på Öster City, Jönköping. Enligt samtalet hade en man misshandlat en kvinna. Polis och ambulans åkte till adressen. En man i 40-årsåldern greps av polis och. Polisen har inga uppgifter gällande kvinnans skadeläge.

22.55 Polisen tog emot flera samtal gällande en större ansamling bilar och människor på A6-området, Jönköping. Polis åkte till platsen för kontroll och konstaterade att det var mycket folk på platsen och att hög musik spelades. Polisen gjorde ett flertal kontroller av personer och fordon på platsen.

00.25 Polis åkte till en adress i Nässjö för kontroll då uppgifter inkommit om att en större fest med minderåriga personer pågick i en lokal. När polis kom till platsen fanns två personer där som blivit misshandlade och ambulans budades till platsen. En person, en man i 30-årsåldern, greps misstänkt för misshandel, gripandet hävdes och mannen omhändertogs enligt lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

00.37 Polis larmades med anledning av ett inbrott hos ett företag på Ljungarum, Jönköping. Två personer, båda män, hade setts ta sig in på företagets område genom ett hål i stängslet. En av männen hade sedan satt sig i en lastbil i anslutning till företaget och när polis kom till platsen kunde han gripas. Han greps misstänkt för stöld och anhölls senare under natten efter beslut av åklagare. Den andre mannen hade försvunnit från platsen.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat larm om bråk och skadegörelse, kontrollerat fordon och hanterat berusade personer men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *