Blåljus

Bråkigt i Nässjö

Blåljus Polisen sammanfattar natten

Polis beordrades till en adress i Vrigstad, Sävsjö, med anledning av ett inbrott i en bostad. Anmälaren hade varit bortrest och när denne kom hem till sitt hus upptäcktes det att någon, eller några, hade tagit sig in i bostaden genom ett fönster. Polis åkte till platsen. En anmälan om stöld genom inbrott. Exakt vad som har stulits är inte preciserat.

Polisen larmades till centrala Nässjö med anledning av ett större bråk utomhus där ungefär 20-30 personer skulle vara inblandade. Flera polispatruller beordrades till platsen. Ambulans kom till platsen, av de rapporter som nått polisens presstjänst ska ingen person ha fått allvarliga fysiska skador i samband med händelsen. Polisen avvisade flertalet personer från platsen. Fyra anmälningar gällande misshandel har upprättats, ingen har gripits. En person fick följa med för tillnyktring.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *