Blåljus

Det hände i natt

Blåljus Bland nattens händelser märks en brand i ett garage i en grannkommun.  

Arkivbild

22.03 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till Villstad utanför Smålandsstenar med anledning av en brand. Enligt larmet handlade det om en brand i en större garagelokal. Det är i nuläget oklart vad som orsakat branden och en förundersökning på mordbrand kommer att inledas. Polisen har pratat med vittnen som befunnit sig i närheten. Platsen kommer att spärras av för teknisk undersökning.


23.06 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till Östra Strandgatan i Jönköping med anledning av en singelolycka. Enligt larmet har en personbil kolliderat med en stolpe. Personbilen stod på tvären vid rondellen. De två personer som färdades i bilen klarade sig utan personskador. Bilen ska bärgas från platsen. Polispatrullen kommer att skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.


01.14 Polisen larmades till en adress i Gnosjö med anledning av en tillställning som blivit stökig. Det ska enligt uppgift vara oinbjudna gäster på tillställningen som ställt till med bråk. Dessa personer har sedan lämnat platsen i ett fordon. Polispatrull får träff på fordonet och kan stoppa det. I fordonet finns flera personer, varav en ska vara utpekad som den som bråkat mest på tillställningen. Denne, en man under 18 år, greps av polis misstänkt för misshandel. Ytterligare två män under 18 år är misstänkta för misshandel. Polisen kommer nu att prata med vittnen och målsägare för att utreda vad som har hänt. Ingen person ska ha fått allvarliga fysiska skador eller behövt uppsöka sjukvård i samband med detta.


Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *