Blåljus

Fest spårade ur och älg i rondell

Blåljus Polisen sammanfattar natten i länet

22.32 Polis larmades till Fritidsvägen i Gnosjö där det var en stor ungdomsfest som hade spårat ur. En person var medvetslös och ambulans tillkallades. Cirka 100 ungdomar fanns på platsen. Polisen avvisade personer och festen avbröts. Ungdomarna lämnade platsen. Inga brott kunde konstateras.

00.15 Det kom larm om brand i en bostad på Orionvägen i Jönköping. Två personer som fanns i lägenheten hade tagit sig ut. Polis kom dit för att i första hand underlätta räddningstjänstens arbete. Två kvinnor i 30-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans. Polisens presstjänst har ingen information om skadeläget. Polisen skrev en anmälan om allmänfarligt vårdslöshet och en teknisk undersökning kommer att genomföras när det är möjligt.

00.55 SOS larmade om brand i en bostad på Muraregatan i Tranås. Polis kom dit. Det brann för fullt och räddningstjänsten hanterade släckningen. Fem personer hade tagit sig ut från bostaden. Polisen såg till att ordna en uppsamlingsplats, sammanlagt 17 personer fick lämna sina bostäder. En flicka i övre tonåren fördes till sjukhus med ambulans. Polisens presstjänst har ingen information om skadeläget. Vid kl 01.25 var branden släckt och ventilation påbörjades. Polisen har skrivit en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet och den eldhärjade bostaden är avspärrad för teknisk undersökning när det är möjligt.

04.44 Det kom larm om en bilist som hade krockat med en älg. Detta var vid Gisshultsrondellen, riksväg 40, i Nässjö. Föraren blev chockad. Eventuellt ska ytterligare en person ha suttit i bilen. Polis kom till platsen. Älgen låg då skadad i diket. Polisen avlivade djuret med hjälp av tjänstevapnet. Bilen behövde bärgas. Polisen har ingen information om eventuellt ambulansbehov för de som satt i bilen.

Källa: Polisen.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *