Blåljus

Flera misshandelsfall i natt

Blåljus

Polisen rapporter följande händelser från natten men dessbättre inget från regionen Värnamo-Vaggeryd:

Kl. 23.09 kallades polisen till Bäckgatan i Nässjö då en man blivit misshandlad. Målsägaren som är en man i 20-årsåldern fördes med ambulans till sjukhus. En gärningsman är identifierad i ärendet.

Kl.00.26 upptäcktes ett villainbrott på Åsastigen i Jönköping. Gärningsmän har lyft bort ett fönster och sökt igenom fastigheten. I nuläget är det oklart vad som tagits.

Kl. 01.19 inträffade en misshandel utanför Hotell Högland i Nässjö. Målsägaren som är en man i 25-årsåldern har fått sina framtänder utslagna. Misshandelns bedöms som grov misshandel. Polisen är intresserande av vittnesuppgifter till händelsen.

Kl.01.47 inträffade en misshandel på Västanågatan i Eksjö. En man har slagit en kvinna. Inga allvarligare skador. Mannen som är i 50-årsåldern är omhändertagen och kommer att förhöras av polis under morgonen.

Kl. 02.25 inträffade en misshandel på Torpängsvägen i Bankeryd. En man i 20-årsåldern har råkat ut för en oprovocerad misshandel och blivit slagen av en okänd man. Målsägaren har blivit slagen i huvudet och fördes med ambulans till sjukhus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *