Blåljus

Flera olyckor

Blåljus Polisen rapporterar från sin sammanfattning om natten om olyckor i och kring Jönköping och ett inbrottsförsök i samma stad.

06.47 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har fått följa med på grund av drogpåverkan.

01.22 Samtal till polisen om att en obehörig person skulle ha varit inne på ett inhägnad byggarbetsplats på John Bauergatan i Jönköping. Polisen åkte till platsen och anträffade den man som skulle ha varit inne på området. Mannen, som är i 45-årsåldern misstänks nu för olaga intrång.

02.56 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4 Råslätt i norrgående där en bilist skulle ha kört in i ett vägräcke. Förare var en man i 20-årsåldern och han fördes till sjukhus med ambulans. Det finns ingen misstanke om brott.

06.35 Samtal till polisen om viltolycka på riksväg 26 i b där en bilist hade krockat med en älg. Ingen personskada. Älgen skadades och blev liggande i diket där den avlivades. Ingen misstanke om brott.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *