Blåljus

Gjorde ett fynd i en bil

Blåljus Ett fynd i en parkerad bil i Jönköping och en brand i en villa i Nävelsjö summerar polisens nattliga insatser.

00:01 En polispatrull gjorde en kontroll i en parkerad bil i Jönköping. I anslutning till bilen befann sig tre personer. I bilen gjordes fynd, vilket gjorde att polisen utförde en husrannsakan i en bostad kopplad till en av personerna. I samband med detta påträffades föremål som gör att samtliga tre personer greps misstänkta för grovt vapenbrott. Trion anhölls senare, ärendet är åklagarlett. De misstänkta är två män och en kvinna, samtliga är i 35-årsåldern.

00:49 Polisen larmades till Vrigstad där ett personrån hade inträffat. En man, som är i 20-årsåldern, befann sig utomhus när flera personer konfronterade honom. Gärningspersonerna ska ha rånat den drabbade mannen på tillhörigheter. I samband med rånet ska den drabbade ha blivit utsatt för våld. Polisens presstjänst har inga uppgifter om den drabbade mannens skador. En brottsplatsundersökning genomfördes. Händelsen rubriceras som rån, det finns ingen misstänkt för brottet.

01:42 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand i ett flerfamiljshus i Nävelsjö, Vetlanda. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet inleddes. Brandplatsen spärrades av för en kriminalteknisk undersökning.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Källa: Polisen.se

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *