Blåljus

Körde i 250

Blåljus Polisen stoppade i natt en bilist som körde i 250.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 25 ärenden mellan klockan 22.00–06.00. Ingen har gripits. En person har frihetsberövats på grund av misstanke om drograttfylleri. Det var en polispatrull som stoppade en bilist på länsväg 836 vid Malmbäck, Nässjö. En kvinna i 30-årsåldern blåste positivt i polisens sållningsinstrument för att kontrollera nykterhet, och hon fördes till polisstationen för ytterligare provtagning. Hon är misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott och grov olovlig körning. Ett axplock av andra ärenden som polisen hanterat under natten:

00.41 En polispatrull meddelade ledningscentralen att de hade blivit omkörda av en bilist på E4 genom Jönköping. Patrullen körde efter och gav tecken till bilisten att stanna, men föraren valde att köra vidare och det blev ett kortare förföljande. Bilisten körde tidvis cirka 250 km/timmen. Klockan 00.48 fick polisen stopp på bilisten. Det var en man i 20-årsåldern. Han blev misstänkt för vårdslöshet i trafik och fick sitt körkort omhändertaget.

04.34 Det kom larm om en trafikolycka vid Kållerstad, Gislaved. En bilist hade kört i diket och krockat med ett träd. Det var tre vuxna och ett barn i bilen. Ingen drabbades av personskador. Bilen fick bärgas därifrån. Orsaken till olyckan är oklar. Polisen misstänker i nuläget inget brott.

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *