Blåljus

Krock med älg i Forsheda

Blåljus Natten sammanfattning från polisen

06.50 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits och sex personer har fått fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.38 i samband ed en rutinkontroll på riksväg 32 i Sommen fick en man i 30-årsåldern följa med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri..

00.46 i samband med en rutinkontroll på E4 Jönköping fick en man i 45-årsåldern följa med för provtagning och förhör angående misstanke om drograttfylleri.

01.01 samtal till polisen om en aggressiv man som vägrade lämna platsen vid en restaurang på Lundströms plats i Jönköping. Polisen åkte dit och tog med mannen, som är i 20-årsåldern för provtagning och förhör angående misstanke om ringa narkotikabrott.

04.02 samtal till polisen om viltolycka på riksväg 27 i Forsheda där en lastbil hade kört på en älg. Bilen fick skador i fronten men ingen person skadades. Djuret skadades och sprang till skogs och spårades av en eftersöksjägare som kallats till platsen av polisen.

04.38 SOS-larm till polisen om brand i Hagshult kyrka. Polisen åkte till platsen men någon åtgärd är i skrivande stund inte beslutad av polisen. Kommer att uppdateras när åtgärd är beslutad.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *