Blåljus

Lokaliserade inbrottstjuv

Blåljus Ett gripande toppar länspolisens natthändelser.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23.50 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades om en trafikolycka som hade inträffat på länsväg 964, Flisby, Nässjö. Det var en personbil som var inblandad i en singelolycka. Föraren fördes till sjukhus med ambulans på grund av en fotskada, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter gällande skadeläget. Det finns inga brottsmisstankar i samband med trafikolyckan.

05.44 Polisen larmades till en adress i Kortebo, Jönköping. Inringaren vaknade och såg en, för inringaren okänd, person inne i bostaden. Personen ska sedan ha lämnat bostaden. Polis åkte till platsen för att utreda händelsen. I närområdet lokaliserades en misstänkt gärningsperson. En kvinna, som är i 40-årsåldern, greps misstänkt för försök till inbrott.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *