Blåljus

Medan du sov: Inbrott och brand på samma gata

Blåljus Polisen sammanfattar en intensiv natt på Norrahammarsvägen i Jönköping.

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning men ingen har behövt följa med för provtagning på grund av drogpåverkan.

01.29 polisen fick samtal om att en trafikolycka skulle ha inträffat på Kolvägen i Vetlanda. Två personer från bilen sökte själva sjukvård. Polisen åkte till platsen och det visade sig att en bilförare hade kört in i en stolpe utan att stolpen skadats. Det finns ingen misstanke om brott.

02.38 polisen fick samtal om eventuellt inbrott i garage på Norrahammarsvägen i Jönköping. Polisen åkte till platsen och började spåra med polishund. Ingen kunde dock gripas. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott. Det är inte klarlagt vad som stulits.

04.15 SOS-larm kom till polisen om brand i bostad på Norrahammarsvägen i Jönköping. Det visade sig vara en fullt utvecklad brand i ett tvåvånings bostadshus. En kvinna i 50-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans. Polisen har påbörjat en utredning om allmänfarlig vårdslöshet. Vittnen har förhörts och ska förhöras. Polisen har spärrat av platsen i väntan på en kriminalteknisk undersökning.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Källa: Polisen.se

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *