Blåljus

Misshandel, bråk och stöld

Blåljus Polisen sammanfattar natten i länet

Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har gripits (se nedan).

22.47 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en bostad i området Barnarp, Jönköping. Inbrottet ska ha skett genom att någon eller några personer tagit sig in genom ett fönster någon gång mellan klockan 18.00 och 22.30-tiden. Polisen har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning har genomförts i bostaden. Bland det som saknas efter inbrottet finns dator och datorskärm.

23.03 Polis larmades med anledning av att en misshandel skett på en adress i Gislaved. En man i 60-årsåldern hade blivit slagen av en annan man. När polis kom till platsen visade det sig att den misstänkte mannen hade lämnat platsen i bil. En polispatrull stoppade fordonet som mannen färdades i och han kunde gripas. Mannen, som är i 40-årsåldern, anhölls under natten efter beslut av åklagare.

00.11 Polis larmades med anledning av att en misshandel skett på en adress i området Råslätt, Jönköping. En man hade hotat en kvinna tidigare under kvällen och vid förhör framkommer att mannen misshandlat och hotat kvinnan vid tidigare tillfällen. Polisen har upprättat en anmälan gällande misshandel, olaga hot samt barnfridsbrott.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat larm om skadegörelse och kontrollerat fordon, hanterat viltolyckor och berusade personer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *