Blåljus

Misshandlare greps

Blåljus Nattens polishändelser

06.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits isstänkt för brott (se nedan) och tre personer har omhändertagits på grund av berusning.

01.36 Polis och ambulans larmades med anledning av en olycka på en arbetsplats i Torsvik, Jönköping. En truckförare hade skadat sig under lastarbete. Truckföraren, en kvinna i 35-årsåldern, hade slagit sig i huvudet och fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter gällande kvinnans skadeläge. Polisen har skrivit en anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka.

03.34 Polis larmades med anledning av ett bråk på en adress i området Väster City, Jönköping. Enligt larmet skulle en person haft ett tillhygge. Polis åkte till platsen och en skadad person påträffades, personen hade skador i ansiktet som från en misshandel. En misstänkt gärningsperson hade lämnat platsen men kunde snart lokaliseras. Den misstänkte gärningspersonen greps och har förts till polisstationen för vidare utredningsåtgärder. Mannen är i nuläget misstänkt för grov misshandel. De båda inblandade är män i 30-årsåldern.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat larm om bråk, kontrollerat fordon och hanterat berusade personer men inga grövre brott har kommit till polisens

Källa; Polisen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *