Blåljus

I natt: Dubbla inbrott i länet

Blåljus Länspolisen summerar en händelserik natt.

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 30-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Allvarlig trafikolycka i Jönköping

Klockan 22.17 larmades polis och räddningstjänst till en trafikolycka i Lovsjö. En personbil hade kolliderat med en lastbil och därefter åkt av vägen. Personbilen hade av okänd anledning kommit över på fel körbana.

Föraren i personbilen uppges vara allvarligt skadad efter att varit fastklämd. Polisens presstalesperson har inga fler uppgifter om skadeläget. Bägge fordonen bärgades från platsen.

Polisen utreder vad som hänt genom förhör med lastbilsföraren och andra vittnen.

Villabrand i Gislaved

Strax efter halv elva-tiden kallades polis och räddningstjänst till en fullt utvecklad villabrand i Broaryd. Ingen person kom till skada. Brandplatsen kommer att spärras av så fort släckningsarbetet tillåter för att polisen ska kunna göra en kriminalteknisk undersökning med syfte att klarlägga brandförloppet. En förundersökning är inledd på allmänfarlig vårdslöshet.

Inbrott i butik i Gislaved

Strax efter tre-tiden utsattes en butik på Järnvägsgatan i Gislaved för inbrott. En personbil hade vad polisen tror backat in i entrén. Polisen har gjort en brottsplatsundersökning.  I samband med händelsen söks en nyare bil av märket BMW X5. Det är ännu oklart vad som tillgripits.

Inbrottslarm väckte ägare

Strax innan fyra-tiden i morse vaknade en Dannäsbo av ett inbrottslarm. Det visade sig att några personer hade stulit en fyrhjuling från ägaren. Polisen kunde senare under natten lokalisera fordonet ute i ett skogsområde. Inga gärningsmän fanns då kvar på plats.

Källa: Polisen.se

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *