Blåljus

I natt: Katalysatortjuvar tagna på bar gärning

Blåljus Länspolisen rapporterar om en händelserik onsdagsnatt.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 60-tal ärenden under natten.

Vid halv två-tiden fick polisen larm om en brinnande bil på Blåbärsvägen i Värnamo. Bilen stod på en parkering och den ska inte ha spridit sig. Räddningstjänsten släckte branden. Polisen misstänker att branden var anlagd och skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Polisen har kontaktat ägaren till bilen.

Klockan 01.38 fick polisen samtal om att några personer verkade stjäla något på en bilfirma längs Ekhagsringen i Jönköping. Ett vittne såg personerna lämna i en bil och polisen skickade ut flera patruller. En av dem fick syn på bilen på E4:an i södergående riktning. Bilen körde av vid Asecs och polisen fick stopp på bilen på Kaserngatan. I bilen fanns en domkraft och flera katalysatorer. De tre män som satt i bilen greps, misstänkta för stöld. De är i 25-, 30- och 35-årsåldern. En annan polispatrull undersökte läget vid bilfirman. Det verkade ha stulits delar från flera fordon.

I övrigt har polisen genomfört flera trafikkontroller och flera trafikanter har fått böter för olika trafikbrott. Polisen har också hanterat ett tiotal viltolyckor utan några större personskador.

Källa: Polisen.se

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *