Blåljus

Natt mot måndag

Blåljus Händelser i Bankeryd, Reftele, Huskvarna, Jönköping och Anderstorp.

– Polisen har under natten hanterat 36 ärenden som rör Jönköpings län. Fem personer har gripits misstänkta för brott, se nedan. Och två personer har omhändertagits för berusning eller påverkan av narkotika, noterar Åsa Willsund som är presstaleskvinna vid polisen.

23:50 Polisen larmades till Anderstorp i Gislaveds kommun. En person uppgav att han hade blivit slagen och fråntagen sin väska och mobiltelefon. Polisen har varit på plats och sökt efter gärningsperson eller personer utan resultat. En anmälan om rån är upprättad.

23:50 En moped brann på Stationsgatan i Huskvarna. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

02:55 En personbil hade kört i diket i Reftele och polis beordrades till platsen. Föraren, en man i 80-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument för alkohol och fick följa med till polisstationen för provtagning. Han hade inte skadats i samband med avåkningen. Mannen misstänks för rattfylleri.

03:41Polisen larmades till en lägenhet i Bankeryd efter larm om en misshandel. En man i 70-årsåldern greps misstänkt för misshandel i relation. En kvinna har skadats men har inte behövt uppsöka akutsjukvård. Mannen kommer att förhöras och en åklagare beslutar sedan om han ska anhållas eller släppas.

05:00 En polispatrull stannade en personbil på E4 i Jönköping för rutinkontroll. I bilen syns en stormängd matvaror som misstänks vara stulna. De fyra personerna som finns i bilen greps och misstänks för stöld alternativt häleri. De kommer att förhöras under morgonen.

 

Arkivbild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *