Blåljus

Natt till fredag

Blåljus Händelser i och kring Nässjö samt trafikolycka i Gnosjö.

07.43 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott eller omhändertagits för berusning/ordningsstörning men två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.18 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 834 mellan Nässjö och Bodafors. Det ska ha varit en person som väjt för ett rådjur och kört in i ett träd. Ingen personskada och ingen misstanke om brott.

02.18 Vid en rutinkontroll av en bilförare i Nässjö har misstanke om drograttfylleri uppstått mot en kvinna i 25-årsåldern. Hon fick följa med för provtagning och förhör. En passagerare, kvinna i samma ålder, fick följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om ringa narkotikabrott.

02.57 Vid en rutinkontroll av en bilförare i Nässjö uppstod misstanke om grov olovlig körning. Den som är misstänkt är en kvinna i 40-årsåldern.

05.19 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Kungsgatan i Gnosjö där en bilist kört in i ett träd. Ingen misstanke om brott.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *