Blåljus

Natt till fredag

Blåljus Misstänkt stöld ur lastbil E4 Hörle och olycka i en Vetlanda

06.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 45-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har omhändertagits på grund av berusning och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

23.02 Polis och ambulans larmades med anledning av en trafikolycka på länsväg 125 i Vetlanda. Olyckan var en kollision mellan en personbil och ett vildsvin och två personer hade drabbats. Ingen person behövde följa med ambulans till sjukhus. Polisen har skrivit en anmälan om vilolycka. Fordonet behövde bärgas från platsen och det var begränsad framkomlighet på vägen under arbetet.

02.06 Polis larmades med anledning av en misstänkt stöld ur en lastbil som stod parkerad i norrgående riktning på rastplats Hörle, längs E4, Värnamo. Föraren hade vaknat och upptäckt att någon eller några personer försökt stjäla last från lastutrymmet. Polis har varit på platsen och ingenting konstaterades stulet från lastutrymmet. En anmälan om försök till stöld har skrivits.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat larm om bråk och skadegörelse, kontrollerat fordon och hanterat berusade personer men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *