Blåljus

Natt till fredag: Buss körde in i balkong

Blåljus Ett urval av nattens händelser

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22.00–06.00. Ingen har gripits och inga grövre brott i straffskalan har kommit till polisens kännedom.

00.13 Polisen kontaktades om att någon hade krossat flera rutor på en krog på Brunnsgatan i Jönköping. Polis kom dit. Ett tiotal rutor var trasiga och polisen upprättade en anmälan om skadegörelse. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

02.04 Det kom larm om att en buss hade körts in i en balkong på Östra Storgatan i Jönköping. Ett 20-tal personer fanns ombord, men ingen ska ha skadats nämnvärt. Polis kom dit och det finns ingen misstanke om brott. Det blev mindre skador på bussen.

02.28 Polisen fick samtal om inbrott på ett företag i Värnamo. Någon hade klippt upp delar av ett stängsel och sedan brutit sig in i lokalen. Inbrottet ska ha skett någon gång mellan klockan 22.00–22.30. Det är oklart vad som kan ha stulits.

03.29 Det kom larm om en trafikolycka på länsväg 128 mellan Sandsjöfors och norra Sandsjön. En bilist hade kört av vägen och drabbats av smärtor i nacken. Polisen misstänker inget brott. Polisens presstjänst har inga uppgifter om bilisten behövde föras till sjukhus. Det var en man i 20-årsåldern som körde.

03.53 Polisen kontaktades om eventuellt inbrott på en byggarbetsplats i området Hakarp, Jönköping. Ett kameralarm hade gått igång som visade tre personer på platsen. Polis kom dit, inklusive hundpatrull. Vid 04.45 hade polisen fått tag i tre ungdomar som var de som varit inne på byggarbetsplatsen. De blev misstänkta för olaga intrång. Inget ska vara stulet. Samtliga tre är i 15-årsåldern, straffmyndiga.

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *