Blåljus

Natt till lördag

Blåljus Tidningsbud bestulen i Värnamo och mycket mer.  

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköpings län.

07.45 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 60-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, tio personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har fått följa med för provtagning på grund av påverkan.

00.26 Polisen fick samtal om att en bilist körde omkring på gräsmattor på A6-området i Jönköping. Ärendet larmades ut till polispatrullerna och efter en kort stund stoppades bilen för en kontroll. Polisen påbörjade en utredning om skadegörelse och bilföraren, en man i 35-årsåldern misstänks nu för skadegörelsen. Han blev inte frihetsberövad.

01.37 En man i 25-årsåldern bötfälldes för förargelseväckande beteende genom att ha urinerat offentligt på Barnarpsgatan i Jönköping . Det kostade honom 800 kronor.

03.25 Ett tidningsbud anmälde att hen hade blivit bestulen på sin cykel med last, på Ringvägen i Värnamo. Cykeln var fullpackad med tidningar och paket till privatpersoner. Polisen åkte till platsen, spanade och påbörjade en utredning om stöld utan misstänkt. Cykeln är en Monark transportcykel.

Utöver dessa ärenden har polisen haft något fall av svårutredd misshandel med påverkade personer som inte blivit allvarligt skadade. Ingen har frihetsberövats i dessa fall.

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *