Blåljus

Natt till lördag

Blåljus Händelser i Tenhult och Vetlanda

Polisen i Jönköpings län har hanterat drygt 120 ärenden mellan klockan 22.00–06.00. En person har gripits och tio personer har omhändertagits på grund av berusning, narkotikapåverkan eller rattfylleri.

01.19 SOS larmade om en singelolycka på vägen mellan Tenhult och Forserum, Öggestorp, Jönköping. En bil hade hamnat i diket och när polis kom dit fanns fyra personer på platsen, samtliga män i 20-årsåldern. En av dem blödde och fördes till sjukhus med ambulans, preliminärt ej allvarligt skadad. Det är oklart vem som hade kört. Polisen skrev en anmälan om rattfylleri för att utreda om brott låg bakom olyckan.

01.51 Det kom larm om misshandel på Kvarngatan i Vetlanda. En man hade slagit och sparkat en annan man. Polis var snabbt på plats och en man i 25-årsåldern kunde gripas, misstänkt för grov misshandel. Den drabbade mannen, som är i 30-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus. Vid 07.30 var den gripne mannen fortfarande just gripen, ej anhållen eller släppt.

Utöver detta har polisen hanterat en mängd larm om bråk och misshandel som inte har lett till gripande och ej allvarliga skador. Polisen har också hanterat berusade personer, trafikbrott, viltolyckor, skadegörelse, etc.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *