Blåljus

Natt till lördag

Blåljus Händelser i Aneby och Jönköping

Under natten mot lördagen har polisens regionledningscentral hanterat 57 ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits för stöld alternativt häleri, se nedan. Åtta personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

01:30 SOS larmade räddningstjänsten och polis till Tranåsvägen i Aneby med anledning av en befarad brand i villa. På platsen konstaterades att man hade eldat skräp i trädgården. Polis tillsammans med räddningstjänst bedömde att eldningen hade kunnat sprida sig och en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättades. En man i 45-årsåldern är misstänkt. Ingen person kom till skada.

04:37 En polispatrull kontrollerade en bil och dess förare på Bangårdsgatan i Jönköping. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika. Han fick följa med för provtagning och misstänks för drograttfylleri och olovlig körning. I samband med händelsen gjordes en husrannsakan i mannens bostad för att söka efter narkotika. Vid husrannsakan hittades föremål från ett källarinbrott som anmäldes nyligen. Godset togs i beslag och mannen som befann sig på polisstationen greps och misstankarna stöld alternativt häleri lades till till de andra misstankarna. Han kommer att förhöras under morgonen och en åklagare beslutar sedan om han ska anhållas eller släppas.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *