Blåljus

Natt till lördag

Blåljus Händelser i Sävsjö, Bor och Jönköping.

07.15 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 55-tal ärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, sex personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.06 SOS-larm om brand utomhus på Vrigstadsvägen i Sävsjö. Det visade sig vara en bil som brann. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om skadegörelse genom brand.

00.23 larm om att en person i Bor inte skulle må bra, i en bostad. Polis och ambulans åkte till platsen. Polisen misstänker att mannen kan ha använt droger och han är nu misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen fick genomgå provtagning och förhör.

01.46 polisen träffade på en man som verkade drogpåverkad på västra Storgatan i Jönköping. En man i 25-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.

02.34 Två män på Klostergatan i Jönköping verkade vara drogpåverkade varför de fick följa med till provtagning och förhör, misstänkta för ringa narkotikabrott. Båda är män i 25-årsåldern.

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *