Blåljus

Natt till lördag: Våldtäktsförsök

Blåljus Polisen rapporterar bland annat om ett våldtäktsförsök i Jönköping.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 70-tal ärenden mellan klockan 22.00–06.00. Två personer har gripits, nio har frihetsberövats på grund av berusning, rattfylleri etcetera. Ärenden i urval:

00.59 En polispatrull meddelade att de hade försökt stoppa en motorcyklist i Jönköping. Föraren hade dragit från patrullen vid Södra Stånggatan, i riktning mot Herkulesgatan. En annan patrull fick sedan syn på motorcyklisten vid Stånggatan / Roddargatan där föraren hade kört omkull. Det var en man i 30-årsåldern som körde. Han fördes till sjukhus med ambulans med oklart skadeläge. Mannen är misstänkt för grov olovlig körning. Polisen tog motorcykeln i beslag för teknisk undersökning.

04.15 Polisen larmades om ett våldtäktsförsök utomhus nära Jordbrovallen i Jönköping. Detta skulle ha skett cirka 45 minuter tidigare, alltså vid 03.30. Den drabbade är en kvinna i 20-årsåldern. Polisen har sökt efter spår på platsen och hållit inledande förhör. Det finns i nuläget ingen misstänkt. En anmälan om försök till våldtäkt har upprättats.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *