Blåljus

Natt till lördag

Blåljus Händelser i Jönköping, Norrahammar och Solberga.

Polisen i Jönköpings län har hanterat 90 ärenden mellan klockan 22.00–007.00. Ingen har gripits. Sex personer har frihetsberövats på grund av fylleri, eller misstankar om narkotikapåverkan/rattfylleri. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

01.42 En ordningsvakt kontaktade polisen. Det hade skett en misshandel på dansgolvet på en nattklubb i centrala Jönköping. En man i 25-årsåldern skulle ha misshandlat en man i 20-årsåldern. Ingen ska ha blivit allvarligt skadad och ingen greps. Polisen upprättade en anmälan om misshandel.

04.11 En taxichaufför ringde polisen. En ung man hade blivit körd till Norrahammar, Jönköpings kommun, och sprungit från taxin när det var dags att betala. Taxametern stod på drygt 400 kronor. En anmälan om bedrägeri upprättades.

04.42 En polispatrull stoppade en bilist på länsväg 953 vid Solberga, Nässjö kommun. Bilen var avställd och hade körförbud. Föraren, en man i 25-årsåldern, visade sig inte ha körkort men ska trots det ha kört bil upprepade gånger. Han blev därför misstänkt för grov olovlig körning, men också rattfylleri under påverkan av både narkotika och alkohol. I bilen fanns även två män i ungefär samma ålder. De misstänktes för ringa narkotikabrott. Alla tre togs med för provtagning. Dessutom fanns en kvinna i övre tonåren i bilen. Hon kördes av polis hem till hennes föräldrar. Hon blev inte misstänkt för brott.

Utöver detta har polisen genomfört en mängd kontroller som inte har lett till några brottsmisstankar, hanterat berusade personer, utfärdat böter för olika trafikbrott, hanterat viltolyckor, etcetera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *