Blåljus

Natt till onsdag

Blåljus Händelser från natten

06.45 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning/förhör med anledning av misstänkt drogpåverkan.

02.37 En polispatrull anträffade en person liggande utomhus på Barnarpsgatan i Jönköping. Det var en kvinna i 20-årsåldern som verkade drogpåverkad och hon fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott.

03.14 vid en rutinkontroll av en bilist på Kanalgatan i Jönköping blev en man i 20-årsåldern misstänkt för olovlig körning på grund av att han saknar körkort.

04.00 Samtal till polisen från en lastbilschaufför i Skillingaryd som vaknat och upptäckt hål i kapellet till släpet. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld. Någon har tagit upp fyra hål i kapellet men ingen vet om något har stulits.

05.40 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 47 i Sjunnen, Vetlanda. Hanterat av räddningstjänsten, ingen misstanke om brott.

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *