Blåljus

Natt till söndag

Blåljus Brand i Habo och misshandel i Vetlanda

07.47 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 75-tal ärenden av rutinkaraktär, de flesta dessutom utan brottsmisstanke. Ingen person har gripits, tolv har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och sex har fått följa med för provtagning.

00.23 SOS-larm till polisen om brand i byggnad i Habo. Enligt inringare till SOS skulle det vara en fullt utvecklad brand med höga lågor. Polisen åkte till platsen och efter att räddningstjänsten hade släckt branden spärrade polisen av brandområdet. Det är ett garage och två bilar som brunnit med ett snabbt förlopp. Polisen har påbörjat en utredning om allmänfarlig vårdslöshet och en kriminalteknisk undersökning kommer att genomföras.

02.07 Samtal till SOS där ingen talar i telefonen men det hörs att en kvinna verkar vara i en utsatt situation. SOS och polisen gjorde vissa efterforskningar och kunde efter det hitta den aktuella kvinnan i Vetlanda. Det visade sig att hon blivit utsatt för ringa misshandel av en man hon har eller har haft en relation med. Kvinnan är i 30-årsåldern och ska ha blivit dragen i håret av den misstänkte mannen som är i samma ålder. Hon behövde ej akutvård.

– Det finns inga andra grövre brott eller andra allvarligare händelser att rapportera om, noterar Thomas Agnevik som är presstalesman vid polisen.

Arkivbild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *