Blåljus

Natt till söndag

Blåljus Händelser i Mullsjö och Jönköping.

– Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 90-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits, noterar Erik Terneborn som är presstalesman vid polisen.

03.37 Trafikolycka smitning, Mullsjö
Larm om en trafikolycka på Jönköpingsvägen i Mullsjö. En personbil ska ha kört ner en längre sträcka vajerräcke.Förbipasserande ska sedan ha sett föraren och en passagerare springa från platsen. Inga personer var kvar när räddningstjänst kom dit. Det låg mycket skräp på vägen, som var tvungen att saneras innan trafiken kunde släppas på. En anmälan om smitning från olycksplats upprättades, i nuläget finns ingen misstänkt. Vajerräcket ska ha åtgärdats under morgonen.

05.04 Misshandel, Jönköping
Polis larmades till en bostad i Rosenlund, Jönköping, efter samtal om en misshandel. En kvinna hade låst in sig på toaletten tillsammans med sin bebis, efter att ha blivit misshandlad av en man hon haft en relation med. När polis kom till platsen kunde en man i 30-årsåldern gripas, misstänkt för grov kvinnofridskränkning, detta då den misstänkte ska ha hotat och misshandlat kvinnan under en lång period. Varken mamman eller barnet skadades allvarligt i samband med nattens händelse.

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *