Blåljus

Natt till tisdag

Blåljus Inbrott med mera från natten

06.40 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits, ingen har omhändertagits och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.16 Polisen fick samtal om bråk på Nygatan i Eksjö. Polisen träffade på några personer varav en verkade vara drogpåverkad. Det var en man i 25-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Ingen av de personer som polisen träffade var skadad efter någon misshandel.

00.45 Polisen kallades till en bostad i Jönköping med anledning av att en kvinna skulle ha blivit utsatt för brott. Framme på platsen fick polisen kontakt med en kvinna i 30-årsåldern som hade blivit utsatt för hot av en person hon har/haft en relation med. Hon ska även ha blivit utsatt för våld i samband med att gärningspersonen stulit föremål från henne varför polisen även har påbörjat en utredning om rån. Kvinnan kände smärta efter det hon utsatts för varför polisen kallade på en ambulans som förde henne till sjukhus för kontroll. Polisen har inte träffat på den misstänkte mannen.

01.29 Polisen fick samtal om pågående inbrott på en gård utanför Nässjö. Inringaren såg personer med ficklampor. Två polispatruller åkte till platsen men då hade de misstänkta personerna lämnat. Polisen upptäckte spår efter ett inbrottsförsök och påbörjade en utredning om försök till inbrott. Troligen har inget stulits, enligt vad som gått att se under natten. Det finns ingen misstänkt.

01.33 Vid en rutinkontroll av en bilist på Södra vägen i Skillingaryd uppstod misstanke om att bilföraren, en man i 25-årsåldern var drogpåverkad. Mannen blev även misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *