Blåljus

Natt till tisdag med flera trafikolyckor

Blåljus SOS har larmat om flera trafikolyckor på morgonen och en bidragande orsaks är det ymniga snöfallet. Alla olyckorna är från Värnamo kommun,

Strax innan halv fem inkom samtal till SOS Alarm om en singelolycka på riksväg 27 norr om Rydaholm. Räddningsstyrka från Rydaholm, ambulans och polis larmades fram till platsen. Vid räddningstjänstens framkomst visade sig att det var en person drabbad som var ute ur bilen. Bilen låg på taket i diket. Den drabbade behövde inte följa med ambulansen. Vägen var avstängd under räddningsarbetet och bilen behövde bärgas från platsen.

Klockan 05.17 inkom samtal till SOS Alarm om en singelolycka på länsväg 151 norr om Värnamo. Räddningsstyrka från Värnamo och ambulans larmades fram till platsen. Vid Räddningstjänstens framkomst visade sig att det var en personbil som hamnat i diket. En person var drabbad men behövde inte följa med ambulansen. Bilen kunde dras upp ur diket och var körbar.

Strax innan halv sex  inkom samtal till SOS Alarm om en singelolycka på RV 27 mellan Värnamo – Forsheda. Räddningsstyrkor från Bredaryd och Värnamo samt ambulans larmades ut till platsen. Vid räddningstjänstens framkomst visade sig att det var en person drabbad, ute ur bilen och en personbil i diket. Den drabbade fick följa med ambulansen till sjukhus och bilen fick bärgas från platsen.

07.00 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 151 söder om Värnamo där en bilist ska ha kört av vägen och hamnat i diket. Ingen person skadades.

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *