Blåljus

Natt till torsdag

Blåljus Stölder i Jönköping och olycka i Värnamo

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 30-tal händelser sedan klockan 22.00 i går kväll. Ingen person har gripits misstänkt för något brott. En person har omhändertagits enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

22.58 Stöld, Jönköping
En man ringde polisen och berättade att han blivit bestulen på ett armbandsur. Fyra gärningsmän ska ha kommit fram till honom, varit vänliga och pratat. Först efter att de lämnat platsen upptäckte hans att hans klocka saknades. Detta ska ha skett i närheten av Sofiakyrkan i centrala Jönköping. En anmälan om grov stöld har upprättats.

23.59 Brand, Jönköping
En inringare hade sett flera personer tända eld på en parkerad bil på Tormenåsgatan i Jönköping. Gärningspersonerna ska sedan ha lämnat platsen till fots i riktning mot Smedbyn. Fordonet var helt utbränt när räddningstjänst kom till platsen. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

05.58 Trafikolycka, Värnamo
En inringare upptäcker en lastbil i diket på riksväg 27 mellan Kärda och Värnamo och ringde 112. Inga personskador, men en elledning är nedkörd. Bärgare beställd till lastbilen.

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *