Blåljus

Under natten: Misshandel och biljakt

Blåljus Polisen berättar om en händelserik natt i länet.

Genrebild: David Alin

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 60 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

Vid midnatt fick polisen samtal gällande en skadegörelse på en bil parkerad i området Torpa i Jönköping. När polis kom till adressen visade det sig att ett fordon fått en ruta krossad och två personer kontrollerades på platsen. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse. I nuläget finns ingen person misstänkt för brottet.

Vid halv tre-tiden i natt larmades polis till centrala delarna i Värnamo med anledning av en misshandel. Enligt samtal till polisen hade en man i 20-årsåldern blivit misshandlad av tre andra män med slag och sparkar. Polisen har hållit förhör och en anmälan om misshandel har skrivits. Mannen kontrollerades av ambulanspersonal på plats.

Vid 03-tiden skulle en polispatrull stoppa ett fordon för kontroll på Djupadalsleden i Jönköping. Föraren valde att inte stanna på polismans tecken och körde från platsen. Polispatrull följde efter och snart kunde fordonet stoppas. Föraren, en man i 50-årsåldern, blev utåtagerande vid kontrollen och belades med handfängsel. Föraren är i nuläget misstänkt för grovt rattfylleri, våldsamt motstånd samt att inte ha stannat på polismans tecken.

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *