Blåljus

Ny fordonsbrand i Gnosjö

Blåljus Polisen sammanfattar natt med bland annat en brand av en A-traktor i Gnosjö.

06.35 Polisen har hittills hanterat ett 40-tal rutinärenden detta dygn. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och ingen har fått följa med för provtagning

00.02 Polisen fick samtal om trafikolycka på länsväg 846 i Hörle där en bilist ska ha kört av vägen. En drabbad person åkte med privatbil till sjukhus med oklara skador. Det visade sig att en man i 20-årsåldern kört bilen och väjt för ett rådjur och hamnat i diket. Ingen misstanke om brott.

01.19 SOS-larm till polisen om en skadad person på Sparvhöksgatan i Jönköping. En person anträffades av ambulansen och polisen kom också till platsen. Kvinnan som är i 40-årsåldern uppgav att hon blivit misshandlad men berättade inget mer och ville inte medverka i någon polisutredning. Polisen har påbörjat en utredning om misshandel utan misstänkt person.

02.53 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Kungsgatan i Gnosjö. Det visade sig vara en A-traktor som brann på Hemvärnsvägen. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand utan misstänkt. A-traktor blev totalförsörd. Polisen tar gärna emot tips från allmänheten om någon har gjort iakttagelser i området omkring Hemvärnsvägen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär på polisens hemsida.

Sex viltolyckor har inträffat i Jönköpings län på morgonen, samtliga med rådjur utan personskador.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *