Blåljus

Rånade tonårspojkar med tillhygge

Blåljus Det har varit en händelserik natt för länspolisen.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:16 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på Konserthusgatan i Aneby. Enligt larmet brann det i ett träd i närheten av en balkong. Ingen person ska ha skadats fysiskt. Händelsen rubriceras som allmänfarlig vårdslöshet genom brand.

02:18 Polisen larmades till en adress i Nässjö med anledning av ett rån. Två gärningspersoner ska ha rånat två killar i tonårsåldern på deras tillhörigheter. I samband med rånet ska gärningspersonerna ha visat upp ett tillhygge. Rånet ska ha inträffat utomhus på Brinellgatan. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med rånet. Händelsen rubriceras som rån, det finns ingen misstänkt för brottet.

03:35 Polisen larmades till ett företag på Mossarpsvägen i Gislaved med anledning av ett inbrott. Flera polispatruller åkte till platsen, när första polispatrull anlände fanns ingen misstänkt gärningsperson kvar. Någon, eller några, hade krossat minst en ruta och tagit sig in i företagslokalen. Vad som har stulits är inte preciserat ännu. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *