Blåljus

Sammanfattning av natten

Blåljus

Polisen i Jönköpings län har hanterat 24 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grova brott har kommit till polisens kännedom.

23.24 En polispatrull stoppade en bilist för kontroll på Huskvarnavägen, Jönköpings kommun. Föraren misstänktes för drograttfylleri och togs med för provtagning. Det var en man i 25-årsåldern som körde. En passagerare i ungefär samma ålder blev misstänkt för ringa narkotikabrott. Båda togs med för provtagning.

01.21 Polisen fick samtal om stöld av gods från en kärra med utrustning för skogsarbete. Detta var vid länsväg 622, Gnosjö. Ett vittne hade sett två personer röra sig vid kärran. Polis kom dit, men det fanns ingen kvar. En anmälan om grov stöld upprättades.

02.04 SOS larmade om brand i fordon vid järnvägsstationen i Sävsjö. Räddningstjänst och polis larmades dit. Det var två fordon som brann, det blev även skador på ett skyltfönster intill. Vittnen ska ha sett ett fordon lämna platsen i hög hastighet i anslutning till att fordonen började brinna. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

02.14 En polispatrull såg en bilist köra in i räcket på E4 vid A6 i Jönköping. Det var mycket halt väglag, men olyckan ska ha skett i relativt låg hastighet och ingen blev skadad. Men föraren misstänktes för drograttfylleri. Det är en man i 35-årsåldern. En jämnårig passagerare misstänktes för ringa narkotikabrott. Båda misstänktes för brott mot knivlagen. Båda togs med för provtagning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *