Blåljus

Skadegörelse på högskola

Blåljus Polisen sammanfattar natten med drograttfylleri i Jönköping, narkotikabrott i Nässjö och skadegörelse på högskola i Jönköping.

06.43 polisen har hittills detta dygn hanterat ett  25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Två har gripits, en har omhändertagits och en har fått följa med för provtagning och förhör misstänkt för drogpåverkan.

01.05  i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Bymarken, Jönköping har en person blivit misstänkt för drograttfylleri. Det var en man i 30-årsåldern som även blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Han fick följa med för provtagning och förhör.

01.28 i samband med kontroll av en person på Hembygdsgatan i Nässjö blev han, en man i 30-årsåldern misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Vid en kroppsvisitation anträffades narkotika som polisen misstänker förvarades i den misstänktes kläder i överlåtelsesyfte. Mannen greps och anhölls senare. På samma tid och plats anträffades också en pojke i övre tonåren som också blev misstänkt för narkotikabrott i överlåtelsesyfte. Han blev hemskjutsad till vårdnadshavare.

02.21 samtal från väktare om att en krossad glasruta upptäckts på högskolan på väster city i Jönköping. Polisen åkte till platsen och sökte genom ett utrymme men ingen person anträffades. Polisen påbörjade en utredning om stöld genom inbrott men det är inte känt vad som eventuellt kan ha stulits. Det finns ingen frihetsberövad.

Källa: Polisen.se

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *