Blåljus

Våldtäkt i natt

Blåljus Polisen rapporterar bland annat om en våldtäkt i länet i natt.

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 55 ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Totalt har 14 personer omhändertagits för fylleri eller medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri och/eller narkotikabrott. En person har gripits misstänkt för brott.

23.46 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på Kråkerydsvägen, Habo. Olyckan var en singelolycka där en personbil hamnat i diket och fem personer, alla i övre tonåren, drabbats. Tre personer fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter gällande skadeläget. Föraren av bilen misstänks för vårdslöshet i trafik.

02.36 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på Burserydsvägen, Smålandsstenar. En a-traktor hade kört av vägen och in i ett träd. Två personer drabbades i olyckan och båda fördes till sjukhus. Polisen har inga uppgifter gällande skadeläget. Föraren misstänks för olovlig körning och rattfylleri. Fordonet har tagits i beslag.

02.42 Anmälan om våldtäkt upprättad efter att en person uppgett att hen blivit våldtagen i en bostad i en mindre ort i Jönköpings län. Målsägande fördes till sjukhus för undersökning enligt sedvanlig rutin i våldtäktsärenden. En man har gripits och förundersökning är inledd om våldtäkt.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *