Blåljus

Villabrand och misshandel

Blåljus Polisen sammanfattar nattens händelser

Under natten mot söndagen har polisens regionledningscentral hanterat 70 ärenden som rör Jönköpings län. Två personer har gripits, se nedan. 13 personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av narkotika, psykisk ohälsa eller med anledning av handräckning.

01:08 Polisen larmades till Smålandsgatan i Jönköping med anledning av en misshandel. En man ska ha slagit en annan man i ansiktet. Den misstänkta mannen fanns kvar i närheten och greps. Mannen, som är i 20-årsåldern, misstänks för misshandel och kommer att förhöras när han har nyktrat till. Den misshandlade mannen har inte skadats allvarligt och behövde inte föras till sjukhus.

04:36 Polisen larmades till Gamla Råslätt i Jönköping med anledning av ett bråk i en bostad. En man ska ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Kvinnan hade sökt sig till en granne som hjälpte henne att larma polisen. Mannen, som är i 35-årsåldern, greps misstänkt för misshandel i relation. Efter förhör kommer en åklagare att fatta beslut om han ska anhållas eller släppas. Kvinnan kontrollerades av ambulanspersonal men behövde inte följa med till sjukhus.

05:00 SOS larmade polis, ambulans och räddningstjänst till området Brunnsgård i Vetlanda med anledning av en brand i en villa. En man i 60-årsåldern befann sig i huset. Han fördes till sjukhus efter att ha andats in rök. Han verkar inte ha fått några allvarliga skador. En anmälan om grov allmänfarlig vårdslöshet är upprättad. Villan är avspärrad och en teknisk undersökning kommer att ske när det är möjligt med tanke på värmen från branden. Det är i nuläget inte fastställt vad som har orsakat branden.

Källa: Polisen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *