Nyheter

13 miljoner till Jönköpingsbo

Nyheter Efter onsdagens Drömvinstutfall med tillhörande miljonregn på Lotto var det så dags för miljonvinstutdelning igen – denna fredagskväll i form av en mångmiljonvinnare på Eurojackpot. En spelad rad i Jönköping prickade in 5+1 rätt och fick därmed en utdelning på drygt 13 miljoner kronor.

Efter närmare en månad utan någon svensk miljonvinnare på Europaspelet blev det denna fredagskväll en rejäl utdelning till en spelare på svensk mark. En rad spelad på Svenska Spel Turs hemsida av en Jönköpingsbo prickade in 5+1 rätt. Det gav under denna dragning en utdelning på hela 13 021 389 kronor.

─ Vilken fredagskväll det blev för spelaren från Jönköping! Det är inget dumt sätt att avluta denna arbetsvecka på och fira in helgen innan löning med en mångmiljonvinst, säger Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin.

Ett härligt samtal
Nu väntar det glädjefyllda uppdraget att kontakta vinnaren för att gratulera till mångmiljonvinsten.

─ Det är alltid lika roligt och spännande att gratulera till vinsten och hör mer om vem pengarna gått till. Under samtalet kommer flera frågor avhandlas, så som om det är en eller flera vinnare och om vinsten kommer gå till att förverkliga någon dröm, säger Natalie Wallin.

När vinnaren är gratulerad och fått fira sin vinst kommer ett bankmöte planeras in för att personen på ett bra sätt ska kunna landa i sin nya tillvaro som mångmiljonär.

─ Det är en viktig del i vårt spelansvar att ta hand om våra högvinnare på bästa sätt. Under det här bankmötet erbjuds också ekonomisk och juridisk hjälp, vilket brukar vara väldigt uppskattat, säger Natalie Wallin innan hon ger sig i kast med att försöka få tag på kvällens högvinnare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *