Nyheter

2,8 miljoner till Huskvarnabo

Nyheter Lördagens Lotto gav två rader alla sju rätt och en utdelning på drygt 2,8 miljoner kronor vardera. De två nyblivna Lottomiljonärerna finns i Huskvarna och Surahammars kommun.

När lördagens Lottodragning var avgjord var det två rader med full pott på Lotto 1. De vinnande spelen var inlämnade hos ICA Kvantum Matmarknaden och ICA Nära Virsbo. En av vinnarna finns i Huskvarna och kan glädjas åt en vinst på 2 868 569 kronor. Den andra vinnaren finns i Surahammars kommun och fick en total vinst på 2 884 368 kronor tack vare en undervinst.

– Vilken härlig lördagskväll i slutet av maj att kamma hem en miljonvinst när hela sommaren ligger framför en. Vinster i denna storlek kan möjliggöra förverkligande av många drömmar, säger Svenska Spel Turs kommunikatör Natalie Wallin.

Detta blir årets första miljonvinst till Surahammars kommun, och den sjunde miljonvinsten till Västmanlands län. Jönköpings län har hittills lyckats kamma hem åtta miljonvinster i år med lördagens vinst inräknad.

Nu ska kommunikatören söka de nyblivna miljonvinnarna för att gratulera.

– Det ska bli spännande att höra vilka som har fått uppleva drömmen om sju rätt, och vad de ska göra för sina vinster, säger Natalie Wallin.

Rätt rad Lotto 1, lördagen den 25 maj 2024: 2 – 5 – 15 – 25 – 27 – 29 – 30

Med tilläggsnummer: 9 – 10 – 12 – 14

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *