Nyheter

3,3 miljoner till Värnamobo

Nyheter Påskaftonskvällens Lottodragning resulterade i en rad med alla sju rätt. Raden gav en vinst på drygt 3,3 miljoner kronor till en spelare från Värnamo. Nu väntar ägaren till spelet ett glatt samtal från Svenska Spel Tur.

När alla sju bollar på Lotto 1 var dragna under lördagskvällen återstod en rad med alla rätt. Spelet var inlämnat online på Svenska Spel Turs hemsida för 100 kronor och gav en vinst på hela 3 397 688 kronor. Vinnaren återfinns i Värnamo.

− Vad roligt att någon hade turen med sig på självaste påskafton och prickade in en miljonvinst i påskpresent, säger Natalie Wallin, kommunikatör på Svenska Spel Tur.

Lördagens miljonvinst blir den fjärde till Jönköpings län hittills i år och den andra till Värnamo kommun. Nu ska kommunikatören påbörja arbetet att söka den nyblivna miljonvinnaren för att höra mer om vem som får glädjas åt vinsten.

− Det känns lite extra roligt att få dela ut en miljonvinst i påskpresent till någon, så jag hoppas att vinnaren nås av gratulationerna under långhelgen. Jag ser också fram emot att höra vilka drömmar som kommer förverkligas tack vare vinsten, säger Natalie Wallin.

Rätt rad Lotto 1, lördagen den 30 mars 2024: 3 – 5 – 12 – 13 – 14 – 27 − 32

Med tilläggsnummer: 6 − 20 – 21 − 34

Källa: Svenska spel

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *