Nyheter

”Hjulfabriken” expanderar

Nyheter Som en ledande tillverkare av hjul och en av marknadsledarna för hjul och länkhjul i Skandinavien kommer Swede-Wheel AB, baserat i Hillerstorp och ett dotterbolag i Ningbo i Kina, att öka sin närvaro avsevärt i Tyskland, Österrike och Schweiz genom att etablera en försäljningsorganisation och ett distributionscenter.

– Vi är glada att kunna meddela att Swede-Wheel AB lyckades vinna Hans-Joachim Schnur till ledningen för Swede-Wheel Gmbh, som för närvarande är under etablering. Hans-Joachim Schnur är en av de mest erfarna personligheterna inom hjul- och länkhjulsbranschen och kommer att leda expansionen i nära samarbete med ledningsgruppen på Swede-Wheel AB, notera Andreas Hildingsson, vd Swede-Wheel AB.

– De senaste åren har vi väsentligt ökat vår produktionskapacitet i både Sverige och Kina genom kontinuerliga investeringar inom olika utvecklingsområden och vi hoppas kunna fortsätta göra det tills vi är en av de bästa hjul- och länkhjulstillverkarna. Våra produktionsanläggningar i Sverige och Kina är toppmoderna, mycket automatiserade och tekniskt ledande. Vårt team av ingenjörer, tekniker och säljare håller en mycket hög kompetensnivå vilket ger oss möjlighet att ta nästa steg.

– Som en del av detta vill vi nu ta vår leveransförmåga och service till en ny nivå, med hänsyn till många europeiska kunders önskemål, och genomföra den önskade expansionen i hjärtat av Europa. Vi är glada att investera i Swede-Wheel Gmbh och att göra det i samarbete med Herr Hans-Joachim Schnur. Nu kör vi!

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *