Nyheter

Leverans vid dörren med nya Varubrev

Nyheter I tider när de talas om varannandagsutdelning av brev lanserar Postnord en ny service: Nu blir det möjligt att få små paket levererade vid dörren. Det gäller dock inte med lantbrevbäring.

Leverans vid dörren.

Det här berättar Postnord i ett pressmeddelande. Det blir ingen merkostnad blir för leverans vid dörren.

I takt med att e-handeln ökar och allt fler privatpersoner vill få sina varor hemskickade istället för att hämta ut dem hos ombud, utvecklar nu Postnord sina tjänster.

– Självklart vill vi möta marknadens önskemål. Med vår tjänst Varubrev, där e-handlarna kan skicka varor upp till två kilo hem i postlådan blir det nu också möjligt att välja ”Leverans vid dörr”. säger Yasmina Djedou, produktchef på Postnord

Tilläggstjänsten innebär att försändelsen kan levereras utanför dörren om den är för stor för att rymmas i brevinkastet eller postlådan, istället för att som tidigare, vidaresändas till ombud. Tilläggstjänsten är framtagen för att mottagaren ska kunna välja själv hur varan ska levereras utifrån sina behov.

Även leveransservicen för tjänsten förbättras. Varubrev kommer nu att levereras alla vardagar, istället för måndag till torsdag som tidigare.

Förbättringarna har tagits fram i samarbete mellan Postnord och en referensgrupp bestående av några av Sveriges största e-handelsföretag.

– Genom att arbeta med en referensgrupp kan vi fortsätta att utveckla vårt erbjudande och tillmötesgå våra kunders och mottagares önskemål på bästa sätt. säger Yasmina Djedou.

Det här gäller från 2 maj 2019:
• Tilläggstjänst ”Leverans vid dörr” som erbjuder just leverans vid dörr när försändelsen är för stor för postlådan.
• Mottagaren får avisering via sms och mail när varan levererats.
• Tilläggstjänsten och den utökade servicen är kostnadsfri.
• Utökad service med leverans alla vardagar i veckan.
• Omfattar alla typer av hushåll med undantag för lantbrevbärarlinjer.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *